Termeni si Conditii

Plata numberar sau ramburs

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare prin curier sau la predarea personala a comenzii in Cluj pentru orice produse achizitionat fie stergatoare auto Bosch, Valeo, SWF, Denso, brate pentru stergatoare, becuri auto Philips, Bosch, Osram, baterii auto Bosch, ulei auto Castrol, Liqui Moly, Mobil, accesorii auto sau orice alta piesa auto. Platesti doar in momentul in care primesti coletul de la noi. Pentru siguranta ta poti verifica continutul coletului inainte sa platesti!

Plata online folosind cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei tale, in conditii de siguranta deplina. Acceptam la plata toate cardurile de credit sau debit emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

StergatoareOriginale.ro nu percepe cumparatorului nici un comision suplimentar pentru comenzile platite cu cardul fie ca se achizitioneaza stergatoare auto Bosch,Valeo, Denso, SWF, brate pentru stergatoare, becuri auto Philips, Bosch, Osram, baterii auto Bosch, ulei auto castrol, accesorii auto sau orice alta piesa auto.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, societatea comerciala care opereaza magazinul online StergatoareOriginale.ro, SC WEBPLACE SRL-D, foloseste platforma MobilPay (www.MobilPay.ro).
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa introduci datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati MobilPay.

Tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente a cardului tau, in cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata MobilPay. StergatoareOriginale.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul tau.

Politica de retur

Politica de retur pentru produsele achizitionate de pe StergatoareOriginale.ro este de a accepta orice produse inapoi fie stergatoare auto Bosch, Valeo, Denso, SWF, brate pentru stergatoare, becuri auto Philips, Bosch, Osram, baterii auto Bosch, ulei auto Castrol, Liqui Moly, Mobil 1, accesorii auto sau orice alta piesa auto conform legislatiei in vigoare in termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Clientul are dreptul de a returna produsul achizitionat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv în termen de 14 zile lucratoare de la primirea acestuia, cu suportarea cheltuielilor directe de returnare prin curier ( UrgentCargus, FanCurier sau DPD ) de catre client.

In cazul în care produsele a caror returnare se solicita prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de montaj, urme de uzura, zgârieturi, lovituri, accesorii lipsa, ne rezervam dreptul de a decide sau refuza acceptarea returului, suma restituita va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

Nu se accepta la retur:

- Produsele cu ambalajul deteriorat, fara etichetele si inscriptionarile specifice
- Produsele care nu se afla in ambalajul original in care au fost livrate
- Produsele lipsite de accesoriile si componentele originale
- Produsele care prezinta urme de montaj, vopsire sau sudura
- Produsele de origine comandate gresit deoarece cumparatorul nu a pus la dispozitie datele de identificare ale autovehiculului si seria de sasiu sau aceastea au fost comunicate eronat
- Produsele comandate prin comenzi speciale, externe pentru care s-a solicitat sau nu avans.
- Module programate, piesele speciale fabricate pentru autoturisme din afara spatiului european, piese de siguranta (ex.: airbaguri, centuri de siguranta), huse si acoperiri.
- Lichide auto (uleiuri motor, transmisie, lichid frana, etc.)

În cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face în cel mult 30 de zile de la retur.